دوره های صنایع غذایی اصول برچسب گذاری مواد غذایی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذاییISO22000 اصول نگهداری مواد غذایی تجزیه و تحلیل خطر و نقاط بحرانیHACCP شستشو و ضدعفونی خطوط تولیددرصنایع غذایی مخاطرات شیمیایی در صنایع غذایی اصول تغدیه میکروبیولوژی در صنایع غذایی محصولات غذایی فراسودمند طعم و رنگ در صنایع غذایی بسته بندی در صنایع غذایی ارزیابی حسی مواد غذایی اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی تقلبات در صنایع غذایی افزودنی ها در صنایع غذایی فرمولاسیون محصولات غذایی